Mii de participanți așteptați pe 6 august la „Cea mai mare oră de sport” din Mamaia

Cea mai mare oră de sport Mamaia 2015
Cea mai mare oră de sport Mamaia 2015

Caravana campaniei „Mișcarea face bine” powered by Dolce Sport va ajunge la Mamaia pe 6 august, când iubitorii de sport vor putea participa la cea de-a 6-a ediție a evenimentului „Cea mai mare oră de sport”.

Evenimentul organizat de Telekom Romania, Smart Atletic și Getfit va avea loc în Piațeta Perla, începând de la ora 9 și va dura 12 ore. Programul cuprinde clase de fitness precum Fight Klub Khai Bo, Steel Tonic și Combat, Fit Girls, TotalX30 Aerobik, Pump Circiuit Training, Rebound AAS, FreeStyler, Kangoo Jumps și Zumba, susținute de antrenori experimentați din țară și străinătate.

De asemenea, iubitorii de volei sunt invitaţi să participe la un campionat pe echipe, iar cei pasionați de fotbal își pot testa abilitatea de atacanți, sutând la poartă. Intrarea este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile pentru fiecare clasă.

În Piațeta Perla vor fi amplasate și corturi unde se pot face gratuit diverse teste medicale, iar cei interesați pot primi recomandări medicale avizate, precum și sfaturi  pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește 6 ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

“Cea mai mare oră de sport este un eveniment a cărui popularitate a crescut natural de la an la an.  În 2015 ne-am bucurat de prezența a aproximativ 20.000 de participanți și spectatori la cele trei evenimente organizate, iar anul acesta am depășit acest număr după edițiile de la București și Brașov. La Mamaia așteptăm cu drag alte câteva mii de entuziaști, iubitori ai unui stil de viață sănătos”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, Telekom Romania.

În acest an, caravana a început la București, pe 4 iunie, a continuat la Brașov, pe 9 iulie, și se încheie cu evenimentul de la Mamaia.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*