UPDATE FOTO “Mica Unire” de pe 24 ianuarie, sărbătorită la Constanța. Elevi din tot județul vin la Muzeul de Istorie

Unirea de pe 24 ianuarie, aniversată la Constanța
Unirea de pe 24 ianuarie, aniversată la Constanța

Spectacol aniversar la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, dedicat Zilei Unirii. Evenimentul are loc cu două zile mai devreme, pe 22 ianuarie, și reunește elevi din mai multe școli din județul Constanța.

Programul dedicat Micii Uniri începe la ora 11.00, în Aula “Adrian Rădulescu” și este coordonat de dr. Lavinia Gheorghe de la Muzeul de Istorie.

Discursurile vor fi ținute și dr. Corina Apostoleanu de la Biblioteca Județeană “I.N. Roman” Constanța, Costin Olteanu de la Colegiul Pedagogic, Antonio Holmanu de la Școala din Valu lui Traian, Adela Andreea Munteanu de la Liceul George Călinescu și Antonio Dima de la Liceul Traian.

Va urma un spectacol susțint tot de elevi. Ansambluri folclorice de la Școala din Pantelimon, Liceul Traian, Școala din Amzacea și Școala 22 Constanța vor urca pe scena de la Muzeul de Istorie.

UPDATE: O galerie de imagini de la evenimentul care a avut loc vineri, 22 ianuarie.

Afișul evenimentului de pe 22 ianuarie de la Muzeul de Istorie Constanța
Afișul evenimentului de pe 22 ianuarie de la Muzeul de Istorie Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*