Maidanezii din Constanța pun în pericol viața copiilor. O spune un consilier PNL care s-a săturat de nepăsarea autorităților

Maidanezi periculoși. FOTO Counselling
Maidanezi periculoși. FOTO Counselling

Consilierul local municipal liberal, Raluca Trandafir, reprezentant în Consiliul de Administrație al Liceului de Artă „Regina Maria” Constanța, își exprimă îngrijorarea față de situația deosebit de gravă prin care viața unui copil, elev al acestui liceu, a fost pusă în pericol de atacul mai multor câini fără stăpân din zona Casa de Cultură.

„Acesta este doar una dintre numeroasele întâmplări de acest gen petrecute în municipiul Constanța, de această dată având un final fericit. Cu toate că situația este una cu adevărat periculoasă, municipalitatea, chiar dacă a atribuit contractul prin dispoziția de primar nr.290/31.01.2017 către societatea Green Life Recycling, nu l-a semnat nici până în prezent. Asistăm la încă o dovadă a managementului defectuos al administrației PSD, care se pare că are nevoie de mai mult de două luni pentru a semna un contract care ar produce efecte de natura siguranței cetățeanului”, a declarat consilierul local municipal Raluca Trandafir.

Aceasta atrage atenția tuturor factorilor implicați că nepăsarea și incapacitatea managerială a autorităților pot determina și conduce la situații tragice. Purtători de microbi, în lipsa hranei, câinii fără stăpân pot deveni agresivi, în consecință putând fi un real pericol pentru cetățenii de orice vârstă.

„Sunt părinte, iar copiii mei îndrăgesc animalele și nu vreau să mă tem pentru viața copiilor mei atunci când merg pe stradă. Vreau să respecte și să iubească în continuare animalele, fără să le fie teamă că vor fi atacați”, a mai spus Raluca Trandafir.

Așa cum am observat cu toții, în lipsa unui serviciu de ecarisaj numărul câinilor fără stăpân a crescut considerabil în ultimul timp. Deși constănțenii au reclamat în nenumărate rânduri pericolul generat de această situație, municipalitatea nu a luat măsuri, tergiversând semnarea contractului cu firma de ecarisaj. Cetățenii plătitori de taxe au pretenția să trăiască într-un oraș civilizat, demn de anul 2017, însă activitatea actualei administrații social-democrate demonstrează contrariul, municipiul Constanța fiind într-o continuă degradare, chiar regres.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*