Lista evenimentelor care au loc în acest weekend pe litoral

Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu
Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu

Stațiunea  Mamaia se pregătește să găzduiască renumitul festival de muzică “Sunwaves20”, evenimentul pentru care, vară de vară, mii de turiști din toată lumea consumă serviciile de pe litoral. Evenimentul se va desfășura în perioadă 19-21 august, în Mamaia Nord. Zeci de DJ renumiți vor oferi 3 zile întregi de muzică. Line-up-ul evenimentului îi anunța pe Carl Cox, Dubfire, Mahony, Petre Inspirescu dar și mulți alții.

Pe data de 20 august 2016, Asoctiatia Sportivă “Omul de fier” în parteneriat cu Asociația Litoral-Delta Dunării organizează competiția destinată celor mai puternici bărbați din România, STRONGMAN MAMAIA, competiție ce să va află la ediția cu numărul 6!

5 probe de forță, în care se vor întrece cei mai puternici bărbați din România, alături de invitați speciali din Republica Moldova, Serbia și Anglia.

Festivalul Verii 2016 – Caruselul COOLtural își continuă periplul cultural. Evenimentul a atras pană acum zeci de mii de spectatori în Piațeta de la Casino, transformând Mamaia acestei veri într-o destinație cu adevărat culturală.

Săptămana aceasta, organizatorii vă asteaptă, începând cu ora 20.00, cu momente de cea mai bună calitate, de distracție pentru copii, teatru și muzică excelentă pentru toate gusturile, începând din această seară, până duminică, inclusiv.

După ce, în perioada 14 iulie – 04 august, seria de evenimente dedicate copiilor, “O Vară de Poveste”, concept lansat de către Asociația Litoral – Delta Dunării, a avut un real succes și a reușit să strangă mii de turiști în Stațiunea Mamaia și Satul de Vacantă, evenimentul continuă, astfel, toată luna august, în fiecare joi. Începând cu ora 18:00, în Satul de Vacantă, atât celor mici cât și părintilor le sunt pregătite spectacole, concerte, face painting, teatru de păpusi, jocuri și concursuri interactive. Cel mai mare eveniment adresat copiilor, cucerește în fiecare săptămâna Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, fiind vizibil atât în Piațeta Cazino, Faleza de Promenadă Mamaia, Piațeta Perla, dar și în parcul de distracții Luna Park din Satul de Vacanță.  În fiecare zi de joi, până pe 1 septembrie 2016, copiii se pot întâlni cu eroii ori cu personajele preferate din poveștile pentru copii sau din desenele animate, Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță devenind astfel tărâmuri de poveste pentru cei mici.

  • Parada personajelor de poveste (plecare în paradă la oră 19:00 din Piațeta Cazino)
  • Aventură în lumea poveștilor (18:00-20:00 în parcul de distracții din Satul de Vacanță)

Vineri, 19 august, clubul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii, va fi epicentrul manifestărilor ecvestre pe litoral. Arena Eqcvestria își va deschide porțile începând cu ora

10:00, iar publicul va putea viziona expoziții de mașini de epocă, fotografii și picturi, articole handmade, harnașamente și echipamente de călărie. Antrenorii Arena Eqcvestria vor susține lecții de dresaj și călărie pe tot parcursul zilei, pentru vizitatorii centrului de echitație .

Începând cu oră 17:30 Arena Eqcvestria a pregătit un complex program cu acrobații, voltije, dresaj la coardă, dresaj de inaltă scoală , cascadorii călare.

Weekendul nu este complet fără petrecerile renumite și de succes din cluburi, care țin turiștii până în zori și îi fac martorii celui mai spectaculos răsărit de pe litoral. Pe plajă sau pe piscină, artiști și dj renumiți vor face atmosferă în cluburi. Hotelurile și restaurantele din Mamaia organizează, deasemenea, concerte, evenimente gastronomice, degustări.

Sfârșitul vacanței este departe de noi pe litoral, vremea încă ne susține și ne va prelungi vara, astfel încât, pe litoral urmează multe alte evenimente pentru turiști și constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*