La 4 ani după introducerea plăților în rate pentru nașteri, Spitalul privat ISIS extinde sistemul și îl perfecționează

nou-nascut la Spitalul privat ISIS

Viitoarele mămici care se tem de condițiile sau eventualele costuri ascunse din spitalele de stat știu deja că au posibilitatea să nască în condiții decente și să petreacă primele zile alături de bebe ca într-un hotel. Dacă prețul era un imepdiment pentru ele, Spitalul privat ISIS vine cu o ofertă tentantă – pachet de naștere în 12 rate.

Pachetul “plata eșalonată pentru naștere” a apărut în urmă cu 4 ani, dar a fost recent regândit. Cei 1000 de euro care se plătesc pentru tot ceea ce presupune nașterea, cazarea și masa mămicii și a bebelușului pot fi plătiți de acum în 12 rate, fără dobândă sau comisioane ascunse. Procedura este destul de simplă și presupune o discuție cu un reprezentant ING Bank Delfinariu Constanța și câteva documente personale.

Pachetul de naştere include toate facilităţile de care femeile însărcinate au nevoie pentru a-şi aduce pe lume bebeluşii în condiţii de siguranţă şi confort: posibilitatea de a naşte natural, în apă sau prin cezariană în baza unui plan de naştere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltare celule stem, anestezie, posibilitatea asistenţei la naştere şi pe durata spitalizării de către proaspătul tătic, spitalizare pentru mamă şi bebeluş, rooming-in în rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, precum si o consultaţie a bebeluşului în primele 7 zile de la externare.

Condițiile de eligibilitate nu sunt ieșite din comun. Cine are venituri în țară sau în străinătate care însumează 1500 lei net și nu figurează pe liste ale restanțierilor primește cardul special în 4 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*