Jandarmii constănţeni sunt prezenţi la manifestările organizate cu prilejul Zilei Independenţei de Stat a României

Jandarmii în misiune. FOTO IJJ Constanța

Cu ocazia zilei de 9 mai, Jandarmeria Constanţa organizează o serie de activităţi menite să marcheze acest moment deosebit de important pentru istoria Europei (sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial; Ziua Europei), dar şi pentru istoria românilor (proclamarea independenţei de stat).

Manifestările dedicate acestui eveniment debutează pe 9 mai, cu o serie de expuneri privind semnificaţia acestei zile, ce vor fi prezentate cadrelor militare de la reşedinţele unităţilor.

La aceiași dată, începând cu ora 10:00, reprezentanţii jandarmilor constănţeni participă la suita de activităţi din cadrul ceremonialului militar organizat de autorităţi la Monumentul Independenţei de Stat a României, situat în parcul de la Casa de Cultură, iar conducerea Jandarmeriei Constanţa va depune o coroană de flori, în semn de cinstire a eroilor.

Pentru desfăşurarea acestor activităţi într-un climat de ordine şi siguranţă, jandarmii constănţeni vor asigura şi măsurile de ordine publică în locaţia menţionată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*