Jandarm constănțean mort în urma unui accident rutier

Mașina jandarmului a fost strivită de TIR

Un jandarm angajat al Grupării Mobile „Tomis“ a murit miercuri seară în urma unui accident rutier grav produs în localitatea Valu lui Traian.

 

Din primele cercetări se pare că jandarmul Nae Marius se deplasa cu mașina sa, un Peugeot, spre casă și a intrat într-un autotren al cărui șoferul ar fi virat stânga peste linia dublă continuă, fără să se asigure și a prins mașina jandarmului sub remorcă, iar după ce a strivit-o, aceasta a fost aruncată la aproximativ 20 de metri față de locul impactului.

La locul accidentului au ajuns echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, descarcerarea, dar şi echipaje de la Poliţia Rutieră. Pentru jandarm nu s-a mai putut face nimic.

UPDATE

„La data de 15 noiembrie a.c., ora 19.40, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a condus un autoturism pe DN 3 , dinspre localitatea Murfatlar către Constanța, iar la km 249+400 m, la ieșirea din localitatea Valu lui Traian, a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, ce era oprit în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto“ au precizat reprezentanții IPJ Constanța cu privire la acest eveniment rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*