Invitație la balet. “Don Quijote” se joacă în acest weekend la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani
Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani

Direcția de balet din cadrul “Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski” vă invită sâmbătă, 22 aprilie 2017 să vizionați baletul Don Quijote, în coregrafia lui Mihai Babuska după M. Petipa. Scenografia spectacolului este semnată de Adriana Urmuzescu.

Soliștii sunt: Nozomi Miura – Japonia, Shigeyuki Kondo – Japonia, Bogdan Birsanescu, Mayu Takahashi – Japonia, Keito Shimomura – Japonia, Stefan Raut, Gelu Rapa, Mihai Paslaru, Andreea Rusu.

Prețul unui bilet este de 8 lei, pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; de 15 lei pentru pensionari și studenți pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Rezervări și informații se pot obține de la Agenția de bilete la numărul de telefon 0241.481.460.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*