Instructorul de parașutism Adrian Constandache se pregătește de externare. Starea lui e din ce în ce mai bună la o lună după accidentul de la Clinceni

Adrian Constandache. FOTO Facebook
Adrian Constandache. FOTO Facebook

Vești bune pentru cei care sperau ca Adrian Constandache să-și revină cât mai repede. Instructorul de parașutism, care a căzut de la 70 metri înălțime după un accident petrecut pe Aeroportul Clinceni, va fi mutat marți la spitalul Elias pentru recuperare. Până acum, Constandache a fost în secția Terapie Intensivă și a fost ținut într-o comă indusă.

Surse apropiate familiei au declarat pentru Constanța NEWS că Adrian Constandache se gândește deja să se întoarcă la muncă pentru că are de urmat niște cursuri și a rămas în urmă cu actele pentru Școala de Pilotaj.

Sursele citate spun că instructorul de parașutism s-a interesat de colegii săi de la Aeroportul Tuzla.

“Numărăm zilele până la revenirea lui Adi. Fiecare veste despre el ne reconfirmă ceea ce știm despre el – ca este luptător, curajos și energic și că are o capacitate uluitoare de a se regenera. Ne mândrim cu Adrian Constandache. Avem toate motivele”, a declarat pentru Constanța NEWS, Cristina Mitchievici, directorul comercial al Aeroportului Tuzla.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*