Incursiune inedită prin Univers la Observatorul Astronomic din Constanța

Proiecție 3D la Observatorul Astronomic din Constanța
Proiecție 3D la Observatorul Astronomic din Constanța

Observatorul Astronomic din Constanța a pregătit o experiență inedită pentru constănțeni. De această dată, invitații nu vor folosi numai telescopul astronomic, ci și ochelarii 3D.

O proiecție 3D despre Univers și despre traseul luminii prin el are loc sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 20.00.

După ce filmul se încheie, telescoapele sunt puse în funcțiune. Așadar la ora 20.45 puteți vedea cea mai mare planetă a sistemului nostru solar, dar și singurul satelit natural al Terrei. Pentru informații si rezervari vă stă la dispoziție Ștefan Costache – 0766436310.

Observatorul Astronomic Constanța este deschis zilnic publicului începând cu ora 12. Vizitatorii au ocazia să vadă acolo activitatea solară, petele solare, proiecții 3D și în fiecare seară pot fi observate corpurile cerești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*