Începe weekend-ul de Rusalii. Iată lista evenimentelor care au loc pe litoral

Evenimente la Mamaia
Evenimente la Mamaia

Turiștii au, weekendul acesta,  nenumărate motive să aleagă pentru minivacanță de Rusalii, litoralul românesc și Deltă Dunării. Hotelierii au pregătit pachete speciale de cazare, chiar cu masă de Rusalii inclusă.

Programul în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță, Constanța și Delta Dunării, reușește să acopere un weekend întreg de activitate, turiștii și constănțenii urmând să aibă zile pline de evenimente pentru toate vârstele și preferințele.

În Satul de Vacanță Mamaia, atracțiile și jocurile sunt nerăbdătoare să îi întâmpine pe cei mici, dar nu numai, pentru că adrenalină nu are vârstă.

Constanța găzduiește Parada SkirtBike, duminică, 19 iunie, începând cu oră 16:00 în parcarea Maritimo pentru a susține comunitatea bicicliștilor, eveniment in cadrul caruia au fost pregatite concursuri și multe premii pentru cei înscriși la defilare.

După 40 de ani, Constanța va avea, din nou, festival de teatru, în perioadă 20-26 iunie, în Piața Ovidiu vor juca diverse trupe de teatru din țara sau străinătate la Festivalul Internațional “Miturile cetatii”.

Rămânem la cultură, iar dacă sunteți de Delta Dunării în weekend, merită să faceți o plimbare la Tulcea, pentru Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, eveniment aflat la cea de a 5-a ediție, care, anul acesta, pune accent pe industria modei. Evenimentul se desfășoară în perioadă 16-19 iunie.

Tot în Tulcea, în perioadă 15-19 iunie, Piața Civică, Hotel Delta, Teatrul Jean Bart, Biblioteca Județeană Panait Cerna și Art Cafe – Casa Avramide, vor fi locurile de desfășurare a celei de-a patra ediții a Festivalului de C`Arte Danubius.

“Gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este in crestere continua, pe masura ce ne apropiem de vacanta de vara. Sarbatoarea de Rusalii ne ofera ocazia sa inregistram un nou val de turisti in acest weekend pe litoral si in Delta Dunarii. In continuare Mamaia se afla in topul celor mai cautate statiuni, urmata de Venus si Eforie Nord. Conform estimarilor primite de la touroperatori, ne aflam in sezonul cu cele mai bune vanzari pentru vacante pe litoral din ultimii zece ani’, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunarii.

 “Avem încredere că vremea va ține cu noi weekendul acesta și vom putea să vorbim la sfârșitul weekendului de turiști și constănțeni care au petrecut o minivacanță prelungită de Rusalii pe măsură așteptărilor. Hotelierii își așteaptă turiștii cu pachete speciale pentru acest weekend, cluburile sunt pregătite cu evenimente și nume sonore din industria muzicală,dj internationali, petreceri pe plajă sau pe piscină, posibilitatea de vizionare a meciurilor în aer liber, plimbări cu telegondolă și multă distracție pentru toate vârstele în parcul acvatic Aqua Magic si in Satul de Vacanta. Stațiunea Mamaia vine, de la an la an, cu tot mai multe posibilități de distracție, relaxare, senzații țări și condiții impecabile la cazare și în restaurante. Asociația Litoral – Delta Dunării continuă să aplice și să dezvolte strategia de promovare a stațiunii Mamaia și Satul de Vacanță”, a declarat Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt al Stațiunii Mamaia și Satul de Vacanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*