Incepe admiterea la Academia Mircea cel Batran

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” “, instituţie de învăţământ superior , evaluată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul “Grad de încredere ridicat”, scoate la concurs pentru anul universitar 2017 – 2018, 860 locuri. Dintre acestea 66 de locuri sunt pentru Ministerul Apărării Naţionale, 4 locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne, 640 de locuri pentru Secția civilă şi 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat. De asemenea, instituţia de învăţământ constănţeană acordă din fonduri proprii 30 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obţin prin concurs la matematică ce se va desfăşura pe data de 19 iulie, ora 09.00. Înscrierile se vor desfăşura în perioada 12 – 20 iulie, între orele 9.00 şi 15.00 (în zilele lucrătoare). Pe data de 20 iulie se vor afişa rezultatele finale cu candidaţii admişi şi respinşi iar pe data de 31 iulie la masterat.În Academia Navală „Mircea cel Bătrân” studiază 2.000 de studenţi, îndrumaţi de un corp didactic de peste 80 de profesori. Academia Navală oferă studenților ei garanția unei pregătiri profesionale și personale de excepție.

Mai multe informații se pot obtine la: Facultatea de Inginerie MarinăTel: 0241-626200 int. 0114 – Secretariat învățământ cu frecvență Tel: 0241-626200 int.0180 – Secretariat învățământ cu frecvență redusăFacultatea de Navigație și Management NavalTel: 0241 – 626200 / int. 0191- Secretariat învățământ cu frecvență Tel: 0241 – 626200 / int. 0117- Secretariat învățământ cu frecvență redusă. Detalii suplimentare despre admitere puteţi găsi accesând: Https://www.anmb.ro/ro/files/admitere/admitere.html

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituție cu o tradiție de 145 ani de învățământ superior de marină, fiind printre cele mai apreciate universități românești din domeniu (universitate de educație și cercetare științifică), care se bucură de un bun renume internațional. Calitatea procesului de învățământ este asigurată de certificarea Bureau Veritas privind implementarea sistemului de management al calității ISO 9001:2008.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*