În primul weekend din august se ține Out Of Doors Fest 2017 Ediția a V-a, la Costinești

Doors Events și White Horse Costinești prezintă Out Of Doors Fest ediția a V-a. Cele mai fierbinți seri ale verii, 4 și 5 august, aduc ROCK-ul la White Horse, în Costinești! Out Of Doors Fest – două zile de festival ce reunesc cele mai în vogă trupe din România și nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu și IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Șobolani, Șuie Paparude, MACANACHE ȘI THE PUTREDS, E.M.I.L. și mulți alții. Special guest – CRAZY TOWN din America.

În zilele de 4 și 5 august 2017, la White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară), va avea loc a V-a ediție Out Of Doors Fest.

Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 4000 de spectatori (aproximativ 2000 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Programul festivalului:
Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:
Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN!
Șuie Paparude
OCS
MACANACHE SI THE PUTREDS
E.M.I.L.
Argatu’ si romaN

Sâmbătă, 5 august 2017:
Alternosfera
Cristi Minculescu & IRIS
Trooper
Coma
Masterpiece – Tribut Metallica

Trupele de deschidere la această ediție a festivalului vor fi: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (4 august), Folk & Rock Company și Full Tones (5 august).

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo.

Out Of Doors Fest a lansat abonamentele pentru cele două zile de festival, 4 și 5 august, la prețul de 100 de lei (presale, până la 1 august). De la data de 1 august, prețul abonamentului va fi 120 de lei. Cei care își doresc bilete pentru o singură zi a festivalului, vor putea să le achiziționeze, începând cu data de 1 august de la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) sau de la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești .

Abonamentele s-au pus în vânzare online pe: www.iabilet.ro și la sediile Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) și White Horse Rock’n Roll Costinești.

Informații la tel. 0763661622, pe outofdoorsfest.ro (site-ul oficial al festivalului) și pe www.doorsclub.ro

De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN! Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună la Costinești!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*