Iată ce au făcut polițiștii locali constănțeni în săptămâna 6 – 12 noiembrie

Polițiștii locali au verificat legalitatea mai multor construcții

În perioada 6 -12 noiembrie, Direcția Generală Poliția Locală, prin serviciile Control Disciplina în Construcții și afișajul stradal, Control Protecția mediului și Inspecție Activitate comercială, a acționat pe raza municipiului Constanța în ceea ce privește respectarea normelor legale în vigoare.

 

Polițiștii locali au soluționat 47 sesizări privind Disciplina în construcții și afișajul stradal, Protecția mediului și Activitate comercială, au fost încheiate 70 note de constatare și au fost emise 41 somații de prezentare documente sau de dispunere măsuri. De asemenea au fost trimise 74 adrese către persoane fizice și juridice și s-au făcut 12 verificări ale intervențiilor în domeniul public.

În perioada sus amintită au fost încheiate 44 procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, Legii nr. 325 din 14 iulie 2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, Legea 15/2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, H.C.L. 184/2013 privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire, protecţia mediului, întreţinere şi înfrumuseţare a municipiului Constanţa, H.C.L 371/2016-Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța,. În baza acestor acte normative au fost aplicate amenzi în valoare de 49.400 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*