Hoțul care a furat din casa lui IPS Teodosie dat în urmărire

După ce inițial, magistrații Judecătoriei Constanța au decis cercetarea în stare de libertate, dar sub control judiciar al lui Mihai Mihai Marin, individul care a intrat în casa lui IPS Teodosie și a furat un obiect de cult, procurorii au atacat cu recurs decizia. În cursul zilei de 28 iunie a.c., calea de atac a fost admisă de către Tribunalul Constanța, care a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Pentru că individul este un om al străzii, fără un domiciliu stabil unde să poată fi găsit și să se pună în aplicare mandatul, a fost dat în urmărire.

Reamintim că în noaptea de 21 spre 22 mai a.c., în intervalul orar 00.00-00.05, suspectul, Mihai Mihai Marian, un om al strazii a profitat că uşa de acces nu a fost asigurată, a pătruns în interiorul imobilului situat în mun. Constanţa, str. Constantin Brâncoveanu – casa parohială a lui IPS Teodosie, iar, dintr-o încăpere situată la etajul 1 al imobilului, a sustras primul lucru care i-a sărit în ochi a  a fost o distincţie a rangului de arhiepiscop (engolpion), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4000 de lei.  Individul a fost găsit şi reţinut, dar bunul furat nu a fost recuperat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*