Horia Țuțuianu, călare pe tanc. Președintele Consiliului Județean Constanța a vizitat Aeroportul Kogălniceanu și baza militară aeriană

Marius Horia Tutuianu in vizita la Aeroportul Mihail Kogalniceanu cu "Scoala Altfel". FOTO: CJC
Marius Horia Tutuianu in vizita la Aeroportul Mihail Kogalniceanu cu "Scoala Altfel". FOTO: CJC

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu a raspuns astazi invitatiei lansate de conducerea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu de a participa la programul “Scoala Altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun”.

Cu aceasta ocazie, presedintele Consiliului Judetean Constanta a vizitat o expozitie statica de aeronave militare, echipamente de deservire la sol precum si alte mijloace tehnice inedite specifice industriei aeriene.

“Nu numai elevii s-au bucurat de vizita la Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Multumesc domnului director Bogdan Ionut Artagea si conducerii aeroportului pentru oportunitatea oferita. A fost o experienta inedita, mai ales in contextul in care, am avut ocazia sa primesc amanunte legate de modul in care functioneaza aceste echipamente chiar de la cadrele militare care le opereaza”, precizeaza Marius Horia Tutuianu.

Tot astazi, delegatia Consiliului Judetean Constanta, insotita de conducerea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu a vizitat si baza militara amplasata in apropiere.

“Am avut ocazia sa facem un tur al unitatii militare din Mihail Kogalniceanu. Am fost insotiti atat de cadre ale Ministerului Apararii Nationale cat si de reprezentanti ai US Army precum si Royal Air Force. Am ramas impresionat de modul in care sunt organizati acesti militari, dar si de tehnologia pe care o au in dotare si o opereaza. Am un deosebit respect pentru acesti oameni care si-au dedicat viata carierei militare”, a mai precizat presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Aeroportului International Mihail Kogalniceanu a gazduit programul “Scoala Altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun”, in perioada 22- 26 mai 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*