VIDEO Horă românească la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv. Israelienii au dansat pe “Căsuța noastră cuibușor de nebunii”

Horă românească la Tel Aviv
Horă românească la Tel Aviv

Momente inedite la la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv. Românii de acolo au reușit să-i aducă pe israelieni într-o horă.

Prima piesă a fost “Sanie cu zurgălăi”. a Mariei Lătărețu. A urmat piesa maestrului Gică Petrescu a fost reinterpretată live la saxofon și o solistă vocală. Acesta a fost momentul în acre președintele Asociației Litoral Delta Dunării, Corina Martin, a pornit o horă românească.

Israelienii aflați la Târgul de Turism au fost captivați de dansatorii din România și au intrat și ei în horă. Alții au filmat momentul cu telefoanele mobile.

Recitalul a continuat cu o altă piesă românească la fel de cunoscută – “Ionel, Ionelule”.

Menționăm că Asociația Litoral Delta Dunării promovează în această perioadă litoralul românesc la Tel Aviv. În ultimii ani, Mamaia, Năvodari și Eforie au fost promovate cu succes în Israel. În 2015 și 2016, peste 11.000 de turiști au venit pe litoralul mării negre.

“Continuăm efortul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru creşterea numărului de turişti israelieni pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. În premieră, anunţăm că în vara 2017 ajungem la 4 zboruri/săptămână şi estimăm peste 8000 turişti israelieni în această vară pe litoral. Am reuşit să extindem numărul staţiunilor aflate în oferta touroperatorului israelian Meshek Wings, astfel încât din această vară vorbim despre Mamaia, Năvodari, Eforie, Neptun şi Costineşti”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Sursa video: Facebook/Corina Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*