Haideți la flashmob dance pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

Haideți la un flashmob dansant

În 2015 au ieșit zeci de constănțeni în stradă pentru a dansa și pentru a celebra bucuria petrecerii timpului împreună. Acest lucru se va întâmpla iar, constănțenii fiind așteptați la un flashmob.

Sâmbătă pe 23 iunie la oră 18:00 se dă întâlnire pe strada Ștefan cel Mare, în zona magazinului Tomis. Aici, se va amenaja, împreună cu profesorii de dans de la Salsa Encanto un spațiu dedicat dânsului de grup, pe ritmuri de melodii cunoscute de toată lumea.

„Dacă nu prea ai curaj, te anunțăm că toți participanții invitați sunt amatori, nu o să te judece nimeni dacă picioarele nu te vor ascultă, iar dacă dorești, poți învață într-o sesiune dans primii păși de bază din salsa, merengue și alte dansuri cunoscute“,spun organizatorii.

Poți veni singur sau însoțit, participarea este gratuită și se adresează tuturor categoriilor de vârste.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*