“Hai să facem SEX” – câștigă o invitație pentru 3 persoane la… o piesă de teatru

Afișul piesei "Hai să facem sex"

Teatrul Arca vine la Constanța cu piesa “Hai să facem sex”, iar un cititor Constanța NEWS poate să meargă să o vadă alături de alte două persoane. Concursul este simplu: Dai un SHARE postării noastre de pe Facebook pentru acest articol și intri automat în tragerea la sorți.

“Hai să facem sex” nu este o piesă vulgară sau voit pornografică, ci este mai degrabă o poveste despre cum poți scăpa de singurătate prin iubire. Patru personaje colorate își fac apariția pe scena: soțul, soția, fata și profesorul. Ele se întâlnesc în combinații de doi sau trei și își propun să facă sex.

Regia acestei piese este semnată de Felix Crainicu, iar în distribuție apar Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Săndulescu, Valentin Paraschivu și Alexandru Zob. Piesa are loc joi, 25 februarie, la ora 21.00 la Harlequin Mamaia, iar biletele costă 55 lei.

Afișul piesei "Hai să facem sex"
Afișul piesei “Hai să facem sex”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*