UPDATE Grav accident rutier în localitatea Ștefan cel Mare. Două persoane au murit și comandantul Bazei Aeriene Fetești a fost rănit

Un teribil accident rutier a avut loc miercuri, la orele prânzului în dreptul localității constănțene Ștefan cel Mare. Două autoturisme și un TIR s-au ciocnit, iar mașinile s-au transformat în mormane de fiare contorsionate. Patru persoane au rămas încarcerate.

Impactul a fost atât de puternic încât doi dintre pasagerii aflați în mașini au murit pe loc. Medicii spun că alte două persoane au fost rănite, dar sunt conștiente.

La locul accidentului au sosit imediat mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, un echipaj de descarcerare de la Cernavodă și un altul de la Detașamentul de Pompieri Palas Constanța.

UPDATE 1: Medicii au reușit să salveze un pacient cu fractură deschisă de femur. Acesta a ajuns la Spitalul de Urgență Constanța. Totodată, un alt pacient aflat în șoc hipovolemic a ajuns și el la Urgență.

UPDATE 2: Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.

Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Militarul din Fetești care a provocat un accident mortal în județul Constanța, soldat cu decesul a două persoane, a fost condamnat și încarcerat – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*