Gimnasta Catalina Ponor, noul ambasador al litoralului românesc 2016

Corina Martin și Cătălina Ponor
Corina Martin și Cătălina Ponor

Asociatia Litoral – Delta Dunarii, impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Romanian Drift Community au oferit titlul de “Ambasador al litoralului romanesc 2016” triplei campioane olimpice, Catalina Ponor.

Sfarsitul lunii august a fost marcat “in viteza” pe litoral.  Etapa cu numarul patru din Campionatul National de Drift s-a desfasurat, weekendul acesta, sub brandul Mamaia Style si a fost, fara indoiala, in stilul caracteristic statiunii Mamaia.

Parcarea Maritimo Shopping Center a gazduit, weekendul acesta, 27 si 28 august, cea mai tare etapa de drift, un spectacol cu adrenalina si mii de cai putere, in premiera pe litoralul romanesc.

Cei 51 de piloti, romani si bulgari, au reusit sa adune mii de spectatori, care au avut si posibilitatea de a ocupa locul din dreapta intr-o cursa speciala de taxi drift, traind aceeasi emotie in calitate de copiloti.

O atractie importanta a etapei a fost prezenta celei mai tinere femeie-pilot de drift din Europa, bulgarioaica Kristalina Stefanova, in varsta de 15 ani, care la finalul etapei, a reusit sa ocupe primul loc la sectiunea Debutanti, intr-o competitie alaturi de alti 20 de piloti.

Ziua de sambata a reprezentat antrenamentul pilotilor si acomodarea acestora cu traseul competiei. Peste 15000 de cai putere au facut fum si au scartait motoare in cele 10 ore de pregatire si curse speciale din public.

Printre sustinatorii care au ajuns la eveniment, ne-am bucurat de prezenta lui Mihai Leu, fost campion national la raliuri, designerul Adina Buzatu, fostul vicecampion la World Rally Show, Dominique Savignoni, care au acceptat invitatia de a impartasi cu fanii lor  emotia de a fi copiloti ai masinilor cu peste 600 de cai putere.

Duminica, motoarele au fost turate la maximum, derapaje la viteze incredibile, cauciucuri incinse, in competitia oficiala in care pilotii au aratat tot ce este mai bun si deosebit sub capota masinilor.

Chiar daca la ambele sectiuni, debutanti si pro, primul loc a fost ocupat de bulgari, cu siguranta am avut un spectacol in care toti au fost mai mult decat pregatiti si ceea ce a vazut publicul, a fost suficient incat sa ii considere pe toti demni de primul loc.

Festivitatea de premiere a fost sustinuta si de gimnasta Catalina Ponor, pentru care a fost pregatita o surpriza, din partea Asociatiei Litoral – Delta Dunari, care astfel, a desemnat si numit un nou ambasador al litoralului romanesc, dar si din partea pilotilor, care i-au urat “bun venit” cu o parada de nici mai mult, nici mai putin de 7 masini in tandem.

“S-a complotat cu mama mea, care m-a convins sa mergem la o cafea la mall, nu imi imaginam sub nici o forma ca mi se pregateste o asemenea surpriza si am fost fericita si mandra sa primesc titlul de Ambasador al Litoralului Romanesc 2016, chiar la mine acasa. Ii felicit pe participanti, apreciez tot ceea ce se intampla in acest sport si recunosc, am avut emotii ca si copilot, desi viteza si precizia exista si in gimnastica, de data aceasta mi-a fost greu, pentru ca nu eram eu cea care controla acesti factori. Multumesc tuturor pentru primirea facuta si multumesc Asociatiei Litoral – Delta Dunarii pentru invitatie”, a declarat Catalina Ponor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*