Gigacaloria și prostia au intrat în campanie electorală

Editorial Constanța News
Editorial Constanța News

Cred că nu mai miră pe nimeni faptul că orașul Constanța este atipic în multe privințe. Dar, o populație fericită ( nu chiar în totalitate) că i s-a ieftinit cea mai scumpă gigacalorie din țară, de la 383 de lei la 250 de lei, rămanand tot în top, deja e prea mult.Cică, domnul vice, Decebal, o să dea și subvenții! Normal, doar a avut de la cine învăța că pomana sadică aduce voturi din patru în patru ani. Adică, pentru o minte limpede, domnule candidat, țineți prețul căldurii ridicat, dar aveți bani să dați subvenții la toți cei pe care-i considerați masă de manevră electorală? De ce prețul a scăzut abia în iarna de dinainte de 2016, an electoral când veți candida? De ce această ieftinire nu s-a produs anul trecut, sau în 2013? Nu erați șef atunci, dar ați avut vreo inițiativă în acest sens?

Vă repet întrebarea, domnule Decebal, de ce nu vă faceți pomană cu toată populația Constanței, să duceți prețul gigacaloriei la valoarea reală, nu să dați ”mită” electorală celor cu venituri mici? Cei care, ”din nefericire” pentru politica dumneavoastră câștigă mai mult (muncesc, nu fură!) trebuie condamnați la taxe mai mari, la o căldură mai scumpă? Păi, mai bine emigrează în alte orașe unde se poate trăi civilizat fără să-ți faci curat singur în urbe în timp ce compania de casă e plătită din bani publici tot pentru asta.

Nu în ultimul rând, cei care beneficiază de ”ieftinire” și de pomana subvenției ar trebui să iasă din minciuna edililor și să aibă demnitate, să-și dorească un preț real și corect pentru un serviciu pe care-l plătesc. Atenție, pomana asta se face tot din banii voștri! Apoi, dacă situația socială o impune și bugetul o permite, nimeni nu e împotriva anumitor ajutoare.

Așadar, domnule, vă rog să nu mizați pe prostia și umilirea unor semeni de-ai noștri, pentru că s-ar putea ca politicile social-democrate de la malul Mării, să se întoarcă împotriva dumneavoastră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*