Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța aduce la cunoștința constănțenilor că sâmbătă, 31.03.2018, ghișeele tuturor agențiilor fiscale vor fi deschise pentru încasarea obligațiilor fiscale locale între orele 8.30-16.30.
Măsurile organizatorice au drept scop facilitarea achitării integrale a sumelor datorate până la termenul scadent din 2 aprilie, dată până la care persoanele fizice beneficiază de bonificație de 10%, iar persoanele juridice de 5% din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi […]
Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut duminică, 6 martie, Alături de ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, și ministrul Apărării franceze, Florence Parly, o vizită în Baza 57 […]
Meteorologii au emis o atenționarea Cod galben de vânt puternic la Constanța, valabilă până duminică, 12 martie, ora 14.00. Astfel, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de […]
Be the first to comment