Gest de normalitate: Un jandarm a returnat un portofel găsit în sediul Trezoreriei Medgidia

Norocul păgubitei a fost că portofelul l-a găsit un jandarm. FOTO IJJ Constanța

Neatenția poate să-ți aducă Sărbători nu tocmai fericite. Noroc cu oamenii legii din județul Constanța își fac bine treaba. Exemplul de astăzi vine de la Medgidia, acolo unde un jandarm a găsit un portofel cu bani și l-a returnat proprietarului.

Povestea a început la ora 14.00 la Trezoreria Medgidia. Plutonierul major Alexandru Ciocoi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Medgidia a observat pe holul instituţiei un portofel.

Omul legii a căutat un martor şi în prezenţa acestuia a inventariat bunurile din portofel pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Ulterior, jandarmul a găsit-o pe păgubită şi i-a returnat portofelul  în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, cardul de sănătate și 200 lei.

Femaia s-a declarat plăcut surprinsă de faptul că nu îi lipsește nimic din portofel. Apoi i-a mulţumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale. Acelaşi lucru le recomandă oamenii legii tuturor: mai multă atenţie la bunurile personale şi la bani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitari Jandarmului si ar trebuii sa vedem zilnic astfel de cazuri..noi ne bucuram de lucruri simple , normale care insa la noi au devenit o raritate.Dzeu sa-l rasplateasca pentru bucuria care a facut-o. Avem o speranta ca lucrurile s-ar putea intr-o zi sa fie altfel chiar si asa cu o floare azi..doua maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*