VIDEO George Scupra, primarul orașului Ovidiu: “Anul acesta am pregătit terenul pentru următorii 2-3 ani de proiecte”

George Scupra, primarul orașului Ovidiu. FOTO CTnews.ro
George Scupra, primarul orașului Ovidiu. FOTO CTnews.ro

La final de an, edilul din Ovidiu le mulțumește localnicilor că au fost alături de primărie în tot ce a făcut, și le urează Crăciun fericit și numai bucurii.

“Le urez La Mulți Ani, să fim sănătoși, să avem parte de un Crăciun luminat, să-l petrecem împreună cu familia! Să mergem la colindat, măcar la cei apropiati, împreună cu cei mici, să facem bradul împreună, să avem masa îmbelșugată. Pe această cale le urez concitadinilor mei un “Crăciun minunat!” ne-a spus George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

La final de an, e ora bilanțului: 2017 a fost un an greu, plin de noi proiecte care au fost croite și puse pe hârtie, urmând că să-și arate roadele în viitor. 2018 ar trebui să fie anul în care munca din 2017 să se vadă în tot orașul.

“N-a fost un an ușor (nici) pentru primăria Ovidiu nici pentru statul român, deși îl încheiem într-o notă optimistă până la urmă. A fost un an în care nu se văd neapărat rezultate – rezultatele vin în viitor. A fost un an de muncă, a fost un an în care am depus proiecte ce vor fi vizibile din primăvară, cel mai probabil. Cu alte cuvinte, anul acesta am pregătit terenul pentru următorii 2-3 ani de zile, pentru toate proiectele orașului. Sunt convins că în cel mai scurt timp vom semna contractele cu Ministerul Dezvoltării și cu cei de la Fonduri Europene și cel mai probabil, în primăvară începem lucrările” a declarat George Scupra pentru Constanța NEWS.

Ce vom vedea în 2018? Vom vedea Cartierul Tineretului iluminat public și casnic, pentru că Primăria din Ovidiu a plătit 480 de mii de lei către E-Distribuție Dobrogea, ca să înceapă lucrările. Tot anul viitor vom mai vedea în Ovidiu un parc nou între cartierele Sat Vacanță și Ovidiu Sud, de-a lungul canalului pluvial. Parcul va fi mare, de 2832 mp și va avea spațiu de joacă sub forma unui labirint uriaș de vegetație, spațiu de relaxare pentru adulți, sistem de iluminat, supraveghere video non-stop și sistem de irigare pentru toate zonele verzi. Iar din aprilie 2018 ar trebui să vedem și o școală și o gradininta nouă în satul Poiana. L-am întrebat pe primarul George Scupra ce minuni i-a adus 2017 pe plan personal.

“Au fost multe momente fericite ; pentru mine personal momentele cele mai fericite sunt cele alături de copii. Mi-aș dori să pot petrece mai mult timp cu cei mici. N-o spun ca să mă plâng: sunt sigur că orice părinte simte asta, mai ales acum în perioada sărbătorilor” ne-a spus edilul.

George Scupra, primarul orașului ovidiu îi invită pe localnici să fie alături de Primărie și în 2018 așa cum au fost și în anul care se încheie în curând.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*