Furtuna a lăsat fără apă potabilă și localitatea Dulcești. Stația RAJA a fost afectată de o avarie la sistemul de alimentare electric

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Din cauza vantului puternic, una din liniile de alimentare cu tensiune de la sursa de apă Dulcesti din comuna 23 August a cedat în jurul orei 21,30. În aceasta situație, pompa de la nivelul stației nu mai poate funcționa, iar abonații din localitatea Dulcești au rămas fără apă la robinete.

UPDATE

În dimineața de 8 octombrie, în jurul orei 09,00, s-a reluat alimentarea cu energie a sursei Dulcesti și s-au pornit pompele de la nivelul sursei. Abonații din satul Dulcesti – comuna 23 August au apă potabilă la robinete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*