FOTO VIDEO Tragedie feroviară la Valu lui Traian. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de două trenuri

Persoană lovită de tren. FOTO Adrian Boioglu
Persoană lovită de tren. FOTO Adrian Boioglu

Un localnic din Valu lui Traian nu a mai ajuns acasă duminică după amiază. Bărbatul a fost lovit de un tren de marfă și făcut bucăți de al doilea.

Alarma a fost dată la numărul de urgență 112 la ora 16.17. Martorii spun că bărbatul a traversat calea ferată pe la a doua barieră din Valu lui Traian. El s-a asigurat doar la primul tren – un marfar, dar nu a băgat de seamă că din sens opus venea o altă garnitură. Pietonul a fost lovit de trenul de marfă și aruncat în fața celui de pasageri. Impactul a fost atât de puternic încât trupul a fost tăiat în 6 bucăți și răspândit pe o distanță de aproape 100 metri.

Zona unde a avut loc accidentul este cunoscută drept una deosebit de periculoasă. Mai multe persoane și-au pierdut viața exact în același loc. Trenurile care vin dinspre București nu sunt observate ușor de trecători pentru că linia ferată face o curbă.

Accidentul feroviar este cercetat acum de polițiștii de la Transporturi. Echipajul SMURD care a sosit la locul solicitării nu a făcut altceva decât să constate decesul victimei.

ATENȚIE! Imaginile care urmează nu sunt recomandate minorilor sau celor cu probleme de sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*