FOTO VIDEO Surpriză dulce pentru copiii de la un centru de plasament din Constanța. Ei au creat podoabe de ciocolată și au ornat un brad viu

Maestrul chocolatier Silvian Miron. FOTO Adrian Boioglu

Maestrul chocolatier Silvian Miron nu este la prima realizare de acest fel. Dacă până acum realiza statui din ciocolată, de data aceasta a încredințat tainele meseriei sale unor copii de la un centrul de plasament din comuna Agigea.

Cofetăria lui Silvian s-a transformat la sfârșitul acestei săptămâni într-un atelier pentru cei mici. Copiii au avut la dispoziție steluțe, brăduți și alte figurine pe care le-au pictat cu ciocolată colorată. Evenimentul, prilejuit de aniversarea celor 20 ani de activitate ai laboratorului de cofetărie Silvian, a fost marcat prin prezentarea publică a creației “Arborele vieții”. O frumoasă domnișoară îmbrăcată într-o rochie de voal și împodobită cu figurine modelate din cinci kilograme de ciocolată s-a lăsat ornată de cei mici.

Copiii au prezentat apoi un program de colinde și au savurat creațiile lor dulci.

“În mitologia română este prezentat în 3 ipostaze: bradul ca pom al cosmosului, bradul ceresc și bradul viu și plecând de la o mică surpriză pe care am adus-o copiilor am încercat să vă oferim un brad viu. Copiii au fost surprinși și au înțeles acum care este diferența între cele 3 categorii. Ei sunt la o vârstă fragedă și e bine să cunoască ce înseamnă să împodobești bradul artificial și să lași bradul natural să fie viu”, a declarat maestrul cofetar Silvian Miron.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*