FOTO VIDEO Protest al copiilor într-un parc din Faleză Nord pe care Primăria vrea să îl demoleze

Copiii speră că vor reuși să își slaveze parcul

Alarma s-a dat miercuri după amiază în mediul online după ce părinții care se aflau cu copii în parcul din zona Faleză Nord, în spatele Complexului, între străzile Dragoslavelor și Grozești s-au trezit pe locul de joacă cu utilaje. Joi dimineață, părinți și copii au ieșit să protesteze sperând că își vor salva oaza.

„Mai aveți câteva zile de făcut poze în parcul din Faleză Nord. Doar ce au plecat trei mașini mari și o volă care au avut scopul de a demola până la cota zero a terenului. Cei care au fost în parc în momentul apariției mașinilor nu au văzut nici o autorizație de demolare. Presupun că până se va ridica câteva blocuri vom putea planta roșii cu ai noștri copii,“ sună postarea de pe Facebook care a alarmat locuitorii zin zonă.

Oamenii și-au dat întâlnire joi dimineață în parc, copiii protestând împotriva deciziei de demolare a parcului.

Primăria Constanța încă nu a oferit un punct de vedere cu ceea ce se întâmplă.

UPDATE:

Potrivit unor informații pe surse, terenul cu pricina a fost retrocedat.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*