FOTO VIDEO Porci mistreți găsiți morți și sfâșiați pe plaja din stațiunea Mamaia

Doi porci mistreți au fost găsiți morți și sfâșiați pe plaja din stațiunea Mamaia

Doi porci mistreți au fost găsiți în cursul zilei de miercuri pe o plajă din nordul stațiuni Mamaia, morți și parțial sfâșiați. Un alt porc mistreț a fost găsit la fel în urmă cu o săptămână.

Cel mai probabil, porcii mistreți au murit înecați în altă zonă a județului și au ajuns pe plajă purtați de curenți și de valuri.

„Aceștia provin din zone cu canale emergente ce ajung în Marea Neagră. Porcul mistreț este capabil să înoate. Cel mai probabil provin din zona canalului Poarta Albă, Midia. Simțindu-se în pericol probabil au sărit în apă pentru a se salva, dar din cauza malurilor înalte nu au mai putut ieși și au murit înecați. Au ajuns ulterior în mare și au fost scoși de valuri. În zona unde au fost găsiți s-a construit într-un ritm accelerat și este plin de câini maidanezi care s-au aciuat pe lângă constructori. Aceștia au mâncat din ei,“ este de părere dr. Adrian Bîlbă, medic veterinar și director al CMSN Constanța.

Anul acesta, dar și anul trecut au fost înregistrate mai multe astfel de cazuri. Reprezentanții DSVSA au trimis o echipă la fața locului pentru a inspecta leșurile și a le ridica, acestea urmând a fi incinerate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*