FOTO VIDEO Polițiștii căzuți la datorie au fost comemorați la Constanța

Comemorare politisti morti la datorie

La ora 11.00, polițiștii din toată țara au organizat manifestări de comemorare a colegilor căzuți la datorie. La Constanța, acest lucru s-a întîmplat în fața sediului IPJ Constanța, participând polițiști din mai multe structuri.

Reamintim că un polițist de la Transporturi a fost ucis cu 40 de lovituri de cuțit de către un individ care vroia doar “să omoare un polițist”. Victima era Vezeteu Sorin, de 38 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava. Agresiunea a avut loc pe peronul gării Burdujeni, din Suceava. Agresorul a venit spre el şi l-a înjunghiat din spate în jurul gâtului. Omul legii a căzut, apoi agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, care i-au fost fatale agentului.

Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii minori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*