FOTO VIDEO O familie cu 4 copii din Valu lui Traian a rămas fără casă de sărbători. Apartamentul ANL a fost distrus de flăcări

Incendiu la blocurile ANL din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Incendiu la blocurile ANL din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Incendiu puternic la Valu lui Traian, într-un bloc ANL din zona “Stadion”. Focul a pornit după un scurt circuit produs la priza televizorului. În apartament locuia o familie cu 4 copii. Oamenii nu au putut să facă nimic, iar flăcările s-au extins rapid. În doar câteva minute, incendiul s-a extins la magazia de lemne aflată pe balconul locuinței și de acolo a cuprins apartamentul de la etaj.

Alarma s-a dat după ora 11.30. Două auto-speciale de la Detașamentul Palas din Constanța, o ambulanță și reprezentanții Poliției Locale Valu s-au deplasat imediat la locul indicat.

Martorii spun că familia cu cei patru copii a reușit să iasă din casă la timp. Mai greu a fost cu vecina de la etaj, o femeie de 61 ani, care a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanță și apoi a refuzat transportul la spital.

Reprezentanții Primăriei Valu lui Traian, care este proprietarul de drept al locuinței, spun că totul va fi refăcut după Crăciun. Apartamentul a fost distrus în proporție de 100%, dar structura de rezistență a blocului nu este afectată.

Familia își va petrece Crăciunul la o rudă care locuiește în același complex de apartamente, și a cărei locuință nu a fost afectată de fum sau flăcări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*