FOTO VIDEO Microbuz din Piatra Neamț, răsturnat la intrare în Constanța. 14 persoane au fost rănite

Microbuz răsturnat la intrare în Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Microbuz răsturnat la intrare în Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Un teribil accident rutier a avut loc miercuri, 12 iulie, la ora 04:19.

Apelul dat la numărul de urgență 112 anunța că impactul a avut loc intersectia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Hunedoara și un microbuz care venea de la Piatra Neamț.

Conform pompierilor militari, in autoturism se aflau 2 persoane, sot si sotie, in microbuz 12 persoane, 10 adulti si 2 copii.

La fata locului s-au deplasat de la ISU 1 autospeciala cu apa si spuma, 1 descarcerare, 1 SMURD tip C, 2 SMURD tip B. De la SAJ s-au deplasat 1 ambulanta tip C si 5 ambulante tip B. In urma evenimentului, toate persoanele implicate au ajuns la spital. Au fost trasportate cu echipajele de ambulanta 11 persoane, 3 persoane ajungand cu alte mijloace.

Din toate persoanele implicate in accident, o singura persoana a fost mai grava, aceasta fiind pasagera din dreapta a autoturismului.

UPDATE: Iată și raportul Serviciului de Ambulanță Constanța.

“La locul solicitarii au fost trimise:  trei echipaje B2 SAJ si un echipaj C2 SAJ ;  un echipaj SMURD B2, C1 SMURD si echipaj descarcerare.

Din informatiile obtinute ulterior in microbuz erau 12 persoane – 1 sofer si 11 pasageri, in Renault Clio – un sofer si un pasager. La locul solicitarii au fost gasite 11 victime, constiente, pentru care s-au mai alocat suplimentar trei echipaje : SMURD B2 din statiunea Mamaia si doua B2 SAJ.

La SCJU Constanta au mai ajuns inca trei victime, pasageri din microbuz – doi adulti si un copil de ~ 4 ani – care s-au deplasat cu mijloace proprii – si nu au fost gasite la locul incidentului de catre echipajele alocate”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*