FOTO VIDEO Incident grav la City Park Mall Constanța. Tavanul unui magazin a căzut peste o femeie

Tavan căzut la City Park Mall Constanța
Tavan căzut la City Park Mall Constanța

Nu este prima dată când tavanul de la City Park Mall se prăbușește. De această dată, însă, incidentul a făcut victime. O femeie a suferit un traumatism de membru inferior după ce plafonul a cazut peste ea.

Teribilul incident a avut loc în magazinul Hermosa din aripa nouă a City Park Mall Constanța, la puțin timp după ora 21.00.

Conform reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, pacienta în vârstă de 25 ani era clientă a magazinului. Ea a fost lovită de bucățile căzute și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Pe 30 noiembrie 2017, tavanul de pe holul City Park Mall a căzut. La momentul respectiv, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Mall-ul constănțean a avut parte, în ultimul an de incendii, inundații și aceste incidente cu tavanul prăbușit.

UPDATE:

„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial”, au transmis reprezentanții City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO La City Park Mall Constanța plouă și în interior. Zona de Food Court a fost inundată | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*