FOTO VIDEO Incendiu puternic la Medgidia, în zona Ciment – la barăci

Incendiul puternic s-a extins la mai multe locuințe. FOTO CTnews.ro

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6.30, la fața locului fiind trimise trei autospeciale cu spumă și apă ale ISU Dobrogea. Pompierii au stabilit că focul se manifesta generalizat la o casă, pe so suprafață de 40-50 mp.

Intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza caselor care erau lipite una de cealaltă. Tocmai din această cauză și a vântului puternic, flăcările s-au extins și la celelalte case din vecinătate. La fața locului au fost trimise echipaje suplimentare, în total fiind 7 autospeciale de la 4 Detașamente.

La fața locului a fost trimis și un echipaj de jandarmi în sprijin pentru a izola zona și a preîntâmpina degenerarea situației.

O persoană cu atac de panică a fost preluată de o ambulanță și fiind asistată de personalul medical la fața locului.

UPDATE:

Zece gospodării în care locuiau 18 familii, în total 43 de persoane au fost afectate de incendiu și evacuate. Acestea vor fi preluate de reprezentanții Primăriei Medgidia pentru a fi cazați într-un loc provizoriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*