FOTO VIDEO Două persoane au fostă găsite carbonizate în urma unui incendiu

În urma incendiului două persoane au fost carbonizate. FOTO SAJ Constanța

Un puternic incendiu a izbucnit joi seară în localitatea constănțeană Ciocârlia de Sus. Echipele de salvare ajunse la fața locului au găsit, după ce au stins focul, trupurile carbonizate a două persoane.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 23.00 și anunța un incendiu puternic, izbucnit la o casă din localitatea Ciocârlia de Sus, existând posibilitatea ca cel puțin două persoane să fie prinse în locuință. La fața locului au fost trimise două autospeciale ale ISU Dobrogea din stația Medgidia, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ciocârlia, precum și un echipaj SMURD și două SAJ.

După aproximativ 45 de minute, pompierii au reușit să învingă incendiul și au găsit trupul carbonizat al unui bărbat, iar la scurt timp și pe cel de-al doilea. Potrivit vecinilor, în vizită la proprietar era venit un bărbat, proaspăt întors din Anglia. De altfel, în curte se afla și un autoturism cu numere de înmatriculare de Marea Britanie.

Potrivit polițiștilor, decedații sunt doi bărbați în vârstă de 34,respectiv 39 de ani, iar incendiul ar fi izbucnit de la un mijloc de încălzire improvizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*