FOTO VIDEO Cadoul special de Valentine’s Day: Inimi de ciocolată pentru îndrăgositiți

Inimioare de ciocolată de la Silvian. FOTO Adrian Boioglu
Inimioare de ciocolată de la Silvian. FOTO Adrian Boioglu

Dragostea e mai frumoasă când trece prin stomac. Așa și-au spus toți cei care au admirat astăzi inimile de ciocolată pregătite de un maestru cofetar din Constanța. Expoziția lui cuprinde zeci de modele: statuete cu îndrăgostiți, inimi, flori și puișori de ciocolată. Silvian Miron a dat o mână de ajutor îndrăgostiților care nu au știut ce cadou să-și facă.

“Iubita mea. De Valentine’s Day îți dăruiesc inima mea. De ciocolată”. Acesta ar putea să fie cel mai bun mesaj pentru cei care achiziționează o figurină de ciocolată. Modelele variază de la 4 la 20 centimetri și sunt realizate din mai multe tipuri de ciocolată, ornată cu flori comestibile și suflate cu o vopsea roșie la fel de delicioasă.

“Acel sidef care e dat nu contribuie la degradarea sănătății noastre. Și chiar dacă este roșu, la interior se vede că e plin de ciocolată albă. Aceast sidef de culoare este dat cu aerograful. Este un pistol micuț care se folosește și în picturi sau în arta decorativă. La o astfel de piesă se lucrează aproximativ două ore”, a explicat maestrul cofetar Silvian Miron pentru Constanța NEWS.

Inimile de ciocolată costă între 10 și 50 lei, în funcție de dimensiuni și complexitatea lucrărilor. Ele pot fi consumate în termen de 40 zile, dar pot fi păstrate și ca obiecte decorative, la temperatura camerei, pe termen nelimitat.

Maestrul cofetar Silvian Miron nu este la prima sa expoziție inedită. El a mai lansat în trecut o statuie în mărime naturală sculptată în ciocolată, o colecție de prăjituri dedicate poetului Mihai Eminescu, dar și o serie de costume dulci purtate de frumoase manechine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*