FOTO VIDEO Accident grav la intrare în Valu lui Traian. Un biciclist a fost luat pe capotă de o mașină

Biciclist lovit de o mașină la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Biciclist lovit de o mașină la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a vrut să facă un viraj imprudent și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc în zona aflată înaintea intrării în localitatea Valu lui Traian. Victima, un bărbat de 45 ani circula cu o bicicletă către Constanța. El a vrut să vireze la stânga peste linia dublă continuă, dar nu și-a dat seama că din spate venea un șofer care circula pe banda a doua.

Conducătorul auto, Viorel Ursu, de 62 ani din Constanța se afla la volanul unui Audi A4. El susține că a încercat să-l evite pe biciclist, dar acesta nu se oprea din mersul lui peste drum. Impactul a fost atât de violent încât bicicleta a fost aruncată pe partea dreapta a drumului, iar victima a ajuns pe sensul opus, la 15 metri depărtare.

Victima a suferit mai multe răni la cap, umăr și picioare. O ambulanță a sosit la locul accidentului 7 minute mai târziu. Echipajul a reușit să-l resusciteze pe bărbat și să-l transporte la spital. Chiar și așa, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Cei care îl cunoșteau pe biciclist spun că acesta era venit pe litoral pentru a-și găsi de muncă. El lucra ca muncitor necalificat în Valu lui Traian, iar la finalul programului a plecat să bea cu niște prieteni. Oamenii legii nu exclud faptul că victima să fi fost în stare avansata de ebrietate.

ATENȚIE: Imaginile care urmează sunt șocante!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*