FOTO VIDEO Accident grav, surprins de o cameră de supraveghere, în zona Billa. Doi adulți și un copil au fost spulberați pe trecerea de pietoni

Accident grav în zona Billa. FOTO IPJ Constanța

Accidentul rutier s-a produs pe trecerea de pietoni, o familie cu un copul de 3 ani fiind loviți violent de o mașină a cărui șofer nu le-a acordat prioritate. Părinții au fost transportați în stare gravă la spital, copilul fiind resuscitat de cadrele medicale la fața locului. Din nefericire, micuțul a murit. 

Atenție: IMAGINI ȘOCANTE surprinse de camerele de supraveghere!

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 20.45 pe șoseaua Mangaliei, în zona Billa. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că șoferul mașinii care circula dinspre Gara CFR Constanța spre Dorally nu a văzut familia care se angajase în traversarea străzii pe marcajul trecerii de pietoni și i-a lovit în plin. Echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Constanța ajunse la fața locului au găsit doi adulți răniți, în stare gravă, care au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Tatăl care avea copilul în brațe și care a fost lovit cel mai tare, a fost găsit în stare de inconștiență. De asemenea, copilul de aproximativ trei ani a fost găsit în stop cardio – respirator, echipajele medicale încercând să îl resusciteze la fața locului.

UPDATE

Copilul a fost declarat decedat la fața locului. O a patra persoană care a fost accidentată a fost și ea transportată la spital.

UPDATE:

În urma verificărilor la fața locului s-au stabilit că cele 4 victime sunt: tatăl și copilul din familie, o femeie care traversa strada și tanară de 25 de ani din mașină. Mama copilului rămăsese câțiva pași mai în spate.

Din imaginile unei camere de supraveghere se vede cum pietonii se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, mașinile din stânga lor se opresc, iar când trec de axul drumului sunt loviți în plin de mașina care venea cu viteza și a cărui șofer nu a schițat că ar încetini.

Șoferul este din Buzău, are 22 de ani, permisul fiind obținut în vara anului 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*