FOTO Vasilică Cristocea este noul antrenor principal al echipei de seniori Victoria Cumpăna.

Vasilică Cristocea a semnat un contract pe durată nedeterminată cu CS Victoria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

În prima conferință de presă din 2018 a Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna” a avut loc  prezentarea noului antrenor principal al echipei de fotbal seniori, nimeni altul decât Vasilică Cristocea, unul dintre fotbaliștii legendari ai ligii 1.

Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a declarat că este încrezătoare în viitorul fotbalului cumpănean și că echipa de fotbalul seniori poate reveni, după multi ani, acolo unde îi este locul.

”Perspectiva de desfăşurare a unor antrenamente si jocuri oficiale in cadrul viitoarei baze sportive ce se construieşte în comuna noastră, la convins pe dl. Cristocea să aleagă comuna Cumpăna. Pornim optimiști cu dorinţa de a face lucruri bune pentru sportul cumpănean,” a spus Mariana Gâju.

Vasilică Cristocea a semnat un contract pe durată nedeterminată și are ca obiectiv prioritar pentru  acest sezon salvarea de la retrogradare.

”Este o oportunitate mare pentru mine sa încep cariera de antrenor acasă. Mi-a plăcut proiectul prezentat de dl director Răuță și am acceptat fara sa stau pe gânduri. Obiectivul meu este salvarea de la retrogradare si după aceea uşor, uşor sa creăm o echipa bună și un grup unit. Am capacitatea sa formez un grup și să îi fac pe băieți sa vină cu drag la antrenamente” a declarat noul tehnician al C.S Victoria Cumpăna

„Echipa de seniori nu  a avut rezultate onorante în ultimii ani,  analizând aceasta situaţie, am decis sa luam multiple măsuri.
Astfel că, astăzi 25 ianuarie 2018,  avem onoarea să vă anunțăm că avem  antrenor principal al echipei de seniori, un  campion naţional, dl. Cristocea Vasilică. Împreună vom colabora si vom încerca sa convingem jucătorii sa vina cu drag la antrenamente și să facă fotbal de performanta. Am încredere deplină în dl. Cristocea, iar obiectivele principale sunt salvarea de la retrogradare și evaluarea și formarea unei echipe competitive,” a declarat directorul Răuță Ion.

La randul sau vicepreşedintele C. S Victoria Cumpăna, dl. Neagu Florin a ţinut sa ii transmită noului tehnician mult succes si sa îl asigure că va beneficia de tot sprijinul său.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*