FOTO United Hospitality Institute, şansa unei cariere în industria ospitalităţii

United Hospitality Institute, şansa unei cariere în industria ospitalităţii

Columbia Marlow Group, una din cele mai mari companii de ship management din lume, a inițiat anul trecut un proiect ambițios. Mai exact, a pus bazele unui institut de pregătire a lucrătorilor din industria ospitalităţii – United Hospitality Institute (UHI).

La doar câteva luni de la lansare, UHI a reuşit să devină membru în American Hotel & Lodging Association (AHLA). Având sediul şi principalul centru de pregătire în Limassol (Cipru), UHI coordonează mai multe centre de pregătire din peste 12 ţări europene şi asiatice, printre care România (Constanţa), Ucraina (Odessa) şi Polonia (Lublin).

UHI este rampa de lansare a celor care îşi doresc nu doar un loc de muncă, ci şi o carieră în bartending, restaurant şi housekeeping. Cuvintele-cheie ce definesc viziunea UHI sunt pregătire, loialitate, excelenţă, pasiune şi inovaţie.

Standardele ridicate impuse în industria ospitalității, nivelul impecabil al serviciilor așteptate de către clienți și necesitatea de a forma profesioniști în domeniu sunt doar câteva dintre motivele pentru care UHI se asigură că absolvenţii săi vor dobândi o pregătire temeinică şi vor excela în activitatea prestată.

Intenţia UHI este de a furniza o pregătire profesională ireproșabilă celor ce doresc să pătrundă în industria ospitalităţii, dar şi celor care lucrează deja pe nave de croazieră, în hoteluri sau restaurante.

Absolvenţii acestui institut vor avea ocazia de a-şi îmbogăţi cunoştinţele teoretice, de a-şi perfecţiona aptitudinile şi de a deprinde valorile ce definesc un bun profesionist în industria ospitalităţii, iar la final vor primi certificate care să le ateste excelența la nivel internaţional.

Ulterior absolvirii, UHI va asigura plasarea cursanţilor merituoşi pe nave de croazieră şi yachturi, precum şi în hotelurile, resorturile şi restaurantele administrate de Columbia şi/sau partenerii săi, Grupul Carnival UK și Grupul TUI.

În Constanţa, prima serie a cursurilor de Bartending, Restaurant Service Level I şi Housekeeping Service Level I începe pe 12 februarie 2018. Cursurile au o durată de 3 săptămâni şi acoperă 25 ore de pregătire teoretică şi 50 ore de practică.

Înscrierile se realizează prin intermediul platformelor www.uhinstitute.com și www.seatrans.pronaviga.com/jobs.

Persoane de contact:
• Adrian Constantin, a.constantin@uhinstitute.com , tel. 0726 595 952;
• Diana Corpade, diana.corpade@seatrans.no , tel. 0730 117 080;
• Adina Cămărașu, adina.camarasu@csmrom.com , tel. 0737 362 040.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*