FOTO Un tren cu navetiști a ars complet în apropiere de Mangalia. Conductorul a suferit arsuri pe mâini și pe față

Incendiu la un tren în Mangalia
Incendiu la un tren în Mangalia

Un incident mai puțin întâlnit a avut loc în această seară la Mangalia. Un automotor în care se aflau patru călători, mecanicul și conductorul a luat foc cu puțin timp înainte de ora 18.00.

Incidentul a dus la rănirea conductorului. Conform ISU Dobrogea, acesta a suferit arsuri pe mâini și față. În urma apelului la numărul de urgență 112, la locul respectiv s-au deplasat 3 autospeciale de la stația Mangalia. Incendiul a fost lichidat, însă trenul a ars în proporție de 99%.

Conductorul a ajuns la spital cu ajutorul unei ambulanțe. Pompierii militari care au evaluat pagubele sunt de părere că incendiul a fost declanșat de un scurt-circuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*