FOTO Un șofer inconștient a provocat un grav accident rutier după ce a întors peste linia dublă între Eforie Sud și Nord

Manevra a dus la un accident rutier grav. FOTO IPJ Constanța

Un individ prea comod pentru a mai conduce câteva sute de metri pentru a întoarce legal mașina, a provocat un grav accident rutier  pe DN 39, între Eforie Nord și Eforie Sud.

Polițiștii constănțeni au stabilit că în dimineața de 18 august, în jurul orei 7.35, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a condus autoturismul marca Hyundai pe DN 39 dinspre Eforie Nord către Eforie Sud. La un moment dat, a încercat să facă din scurt un viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, condus în aceeași direcție de deplasare de un bărbat, de 48 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a unei pasagere, de 49 de ani, din autoturismul Hyundai, precum și a unei pasagere, de 48 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*