FOTO Un șofer beat s-a răsturnat cu TIR-ul la ieșirea de pe Autostrada A4

Desfășurare de forțe pentru salvarea unui șofer beat. FOTO IPJ Constanța

Încă un șofer de autotren s-a ales cu dosar penal după ce a reușit să se răstoarne la ieșirea de pe A4 și să provoace pagube importante. Polițiștii au constatat că individul conducea beat.

Porivit polițiștilor, în data de 25 aprilie, în jurul orei 5.30, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus cap tractor marca Volvo, care tracta o semiremorcă. Individul se deplasa pe Autostrada A4  dinspre București către Constanța. Pe raza localității Agigea, la intersecția cu sens giratoriu A4 – DN39, nu a adaptat viteza necesară virajului, ocazie cu care s-a răsturnat pe partea dreapta în sensul giratoriu. Parapetul a fost rupt, iar marfa s-a împrăștiat pe șosea și în afara drumului.

La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, SMURD, pompierii de la Descarcerare și polițiștii Serviciului Rutier. La fața locului a fost găstă o singură persoană rănită ușor, conducătorul auto. Acesta a fost testat de către polițiști după ce a fost scos din cabina TIR-ului și au constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*