FOTO Un șofer beat o omorât un motociclist fără permis pe DN3, în Valu lui Traian

Accident mortal de motocicletă în Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Fatalitate pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, acolo unde, un motociclist fără permis a murit după ce i-a ieșit în față un autoturism condus de un individ beat.

Accidentul a avut loc în dimineața de 16 august în jurul orei 4.00. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 28 de ani, care ulterior s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, – 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul marca Opel Corsa pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian. La intersecția cu strada Constanţei, a virat stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani, din sensul opus.

În urma impactului, motociclistul a fost proiectat pe asfalt, iar în urma rănilor suferite, a decedat pe loc. După identificarea sa, polițiștii au stabilit că nu poseda permis de conducere.

În urma anchetei se va stabili viteza cu care motociclistul se deplasa, cui aparținea motocicleta implicată în accident, precum și cauzele exacte ale morții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*