FOTO Un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat în locuința sa după ce un incendiu i-a distrus casa

O casă din Dobromir Deal a ars în totalitate, un bărbat fiind găsit decedat în interiorul ei. FOTO ISU Dobrogea

În jurul orei 3:10, pompierii Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Dobromir Deal.

La ajungerea echipajelor la locul solicitării, incendiul se manifesta cu violență, generalizat, cu flacără și degajare mare de fum. Cu tot efortul depus de pompieri, nu s-a mai putut salva nimic din casă, aceasta arzând în totalitate, aproximativ 80 mp. După ce s-a reușit domolirea flăcărilor, în jurul orei 5.15, pompierii au putut pătrunde în interior, iar aici au găsit trupul unui bărbat de aproximativ 60 de ani, carbonizat.

Pompierii și polițiștii criminaliști încearcă să stabilească care au fost cauzele producerii incendiului, dar și care a fost cauza decesului bărbatului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*