FOTO Tineri care efectuau grafitti la Poarta 1 au fost sancționați de către Poliția Locală Constanța

Polițiștii locali i-au sancționat pe tinerii prinși desenând grafitti. FOTO DGPL Constanța

Un grup de tineri care își exprimau talentul artistic desenând grafitti pe un zid din zona Poarta 1 au fost prinși în flagrant de către polițiștii locali constănțeni.

În după amiaza zilei de 8 iunie, la ora 17.30, polițiștii din cadrul Direcției Generale Politia Locala Constanta s-au autosesizat cu privire la faptul ca 3 persoane desenau cu grafitti pe zidul din parcarea publica aflata in apropierea Portii nr. 1 de acces în incinta Portului Constanta.

Patrula de poliție locala care s-a deplasat la fata locului a identificat trei persoane de sex bărbătesc din care una majora si doua minore din municipiul Constanta. Persoanele identificate aveau asupra lor tuburi de tip spray, culori alb /negru.

Celor în cauză li s-au aplicat 3 sanctiuni contravenționale în valoare totala de 200 lei ,conform Legii nr.61/1991 republicata. De asemenea, reprezentanții legali ai celor doi minori au fost invitați la o data ulterioara la sediul instituției pentru clarificarea situației de fapt si prevenirea unor situații similare pe viitor.

Polițiștii locali au precizat că zilele trecute au mai fost identificați 5 tineri care desenau cu grafitti pe clădiri din municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*