FOTO Teatrul Avangardia, producătorul comediei fenomen TOC TOC aduce la Constanta un nou succes internațional

Una dintre cele mai de succes comedii spaniole din ultimii ani se joacă pe 1 martie la Constanța

Una dintre cele mai de succes comedii spaniole din ultimii ani se joacă pe 1 martie, de Mărțișor, la Casă de Cultură din Constanța. Spectatorii sunt invitați să descopere alături de Andrei Duban, Anca Turcasiu, Andrei Mateiu și Grațiela Duban, într-o explozie de hohote de râs, adevărul despre întâlnirile cu partenerii de pe chat! Și, cel mai probabil… lucrurile nu stau așa cum va imaginați.

Chat Chat Chat este o comedie cu un subiect extrem de actual care aduce pe scenă, în mod eminamente comic, scenarii cu care se pot confruntă un bărbat și o femeie care își caută cu disperare sufletul pereche pe internet… Întrebarea de o sută de puncte este: Îl vor găsi?

La sosire, spectatorii vor fi întâmpinați cu mărtișoare aromate de la Jidvei care va organiza o degustare de vin în foaier, înainte de începerea spectacolului. De asemenea, Jidvei va oferi cadou câte o sticlă de vin pentru fiecare dintre cei 38 de posesori ai locurilor VIP.

Chat Chat Chat înseamnă umor în doză concentrată, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaște cu ușurință în jurul sau, precum și un subiect actual: trecerea de la socializarea clasică în baruri, cafenele sau parcuri la socializarea pe internet și buclucurile care pot rezultă când lumea virtuală se suprapune peste cea reală.

Modalitatea de a găsi un partener s-a schimbat atât de mult în ultimii ani încât, în prezent, a devenit o chestiune de câteva minute. Deși pare neverosimil, noile forme de socializare și rețelele sociale au făcut posibil că orice persoană din orice loc să poată luă legătură cu cineva de sex opus …sau chiar de același sex, depinde de preferințe.

Comedia Chat Chat Chat reflectă această schimbare socială în care au fost abandonate locațiile de petrecere a timpului liber că punct de întâlnire, pentru a socializa și a găsi un partener, în favoarea internetului. Și dacă această reprezintă o modalitate mai rapidă și mai comodă, ea este, în același timp, și o modalitate mai impersonală și mai rece.

Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei și le înfățișează publicului prin intermediul aventurilor unor protagoniști care, în încercarea de a-și găsi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confruntă în mod inevitabil, cu situații și personaje (unul mai sărit de pe fix că altul) care țin mai degrabă de un coșmar decât de o poveste romantică.

Pe de altă parte, regizorul Ricard Reguant atrage atenția că „Chat Chat Chat este o piesă modernă care tratează o temă mai puțin abordată în dramaturgie, și anume pericolul pe care îl implică relaționarea cu persoane necunoscute pe internet.”

Chat Chat Chat este o piesă foarte distractivă care folosește tehnici moderne și inovatoare de regie și actorie, care poate fi considerată chiar material didactic pentru cei tineri și care,în mod cert, nu va lasă indiferent pe nimeni.

Regizorul Ricard Reguant este unul dintre laureații Broadway World în 2015, iar în 2005 a montat primul musical de tip Broadway din România, Muzicalul Chicago. Tot el a regizat și comedia TOC TOC care în 2017 s-a jucat de două ori la Constanța, de ambele dați cu casă închisă.

Bilețele s-au pus în vânzare la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, online pe bilet.ro și în locațiile partenere bilet.ro din Constanța (agențiile TUI Travel din mall-urile City Park și Vivo! precum și din Piață Ovidiu nr. 11 și Str. Ștefan cel Mare nr. 71).

S-au pus în vânzare patru categorii de bilete: 60 lei, 70 lei, 80 lei și VIP 100 lei.

Spectatorii de pe cele 38 de locuri VIP (situate central în primele două rânduri) vor primi cadou câte o sticlă de vin oferită de Jidvei.

Mai multe informații despre spectacol și bilete pot fi consultate pe pagină web oficială a Teatrului Avangardia, www.TeatrulAvangardia.ro și pe pagină oficială de Facebook: www.facebook.com/TeatrulAvangardia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*