FOTO Spitalul județean al mizeriei, văzut de pacienți: “pereți rupți, faianță lipită cu leucoplast, igienă precară”

Condițiile din Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Roxana L.

Imagini noi din Spitalul de Urgență Constanța. De această dată, cititorii CTnews.ro semnalează igiena precară din unitatea medicală, dar și starea de degradare a secției ORL.

Roxana L., o femeie de afaceri, mărturisește că ea și mama ei au fost șocate de condițiile în care sunt primiți și tratați pacienții în cel mai important spital din sud-estul României.

“Imaginile sunt de la recepție și din secția ORL. Cred că dacă așteptam să se mai întunece vedeam și șobolani. Spitalul arată și mai rău: faianță lipită cu leucoplast să nu casă, scaune rupte peste tot. Cele de lemn sunt în stare foarte proastă, cele cu material textil sunt în ultimul hal. În camera de consultații pereții sunt zdreliți, faianță lipsă și din pereți cad bucăți. Totul este foarte neigienic“, a povestit Roxana L. pentru Constanța NEWS.

Ai și tu imagini din unitățile medicale constănțene care nu fac cinste unui spital? Le așteptăm pe pagina facebook.com/ctnewsro sau pe adresa de email a redacției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*