FOTO Situația acțiunilor de deszăpezire în municipiul Constanța. Angajații Polaris prezenți în tot orașul

Angajații Polaris continuă lupta cu zăpada. FOTO Primăria Constanța

În municipiul Constanța se acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil în special în zonele unităților de învățământ, pe străzile secundare, alei, trotuare, stații de autobuz și treceri de pietoni.

• Pentru ca utilajele să poată acționa cât mai eficient, pentru a putea îndepărta cât mai multă zăpadă de pe carosabil, facem apel la constănțenii care au autovehiculele parcate pe carosabil să le mute în zone deja curățate sau acolo unde nu ar fi îngreunată acțiunea acestora.

• Revenim cu rugămintea adresată constănțenilor care își curăță intrările în imobile sau îşi deszăpezesc mașinile de a nu arunca zăpada pe carosabil în locuri în care circulația rutieră și pietonală ar putea fi îngreunată.

• În spațiul amenajat pentru persoanele fără adăpost se află 36 persoane, care primesc hrană şi ceai cald.

• Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon sau e-mail:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
Dispecerat Serviciul Gestionare Spații Verzi – 0722545366/ 0241/488171;
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205;
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă – 0799606189.
E-mail: primarie@primaria-constanta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*